DB

ABOUT US

In 1985 werd Deborah Bijoux opgericht door Debby Embrechts en haar moeder. Sindsdien staat de winkel bekend in Herentals voor de beste collectie aan sieraden, sjaals, horloges en nog veel meer. 


Onze collectie is gericht op een breed doelpubliek, zodat zowel jongens en meisjes als mannen en vrouwen hun zin kunnen vinden in onze collectie.


Aangezien we zelf onze collectie gaan kiezen, blijft het concept uniek en gaan de producten steeds mee met de nieuwste trends. Hierdoor wordt de winkel ook wekelijks aangevuld met nieuwe artikelen. 

De producten worden zorgvuldig gecontroleerd waardoor de kwaliteit gegarandeerd blijft.

Deborah Bijoux geeft je veel redenen om online te bestellen. Onze persoonlijke service die reeds in de winkel gehanteerd wordt, zal nu uitbreiden naar een online webshop.


Maar ook in de winkels behouden we onze goede service. Onze medewerksters staan steeds paraat met de nodige kennis. Zij zullen de uitgebreide collectie met veel plezier aan u tonen en u verder helpen om zo het perfecte product te vinden.


Wij helpen u steeds bij het kiezen van de mooiste accessoires en handtassen bij uw favoriete outfit.by Jam
biba
ania haie
ernest
melano
oozoo
go dutch label
ikki
by jam
biba
ania haie
ernest
melano
oozoo
go dutch label
ikki

MERKEN

Ons assortiment bestaat uit talloze merken. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Biba, Ania Haie, OOZOO, Ikki, Ernest, by Jam, Melano, Go Dutch label, enzoverder. Door een hechte samenwerking met deze merken, vindt u bij ons juwelen en horloges in alle prijsklassen. 


Kom zeker een kijkje nemen in onze winkel in Herentals waar u ons uitgebreid assortiment kan vinden."Mijn passie is er gekomen omdat ik als klein meisje al bezig was met oorbellen en kettingen te maken met pareltjes... Deze verkocht ik vervolgens op een marktje.

Sindsdien heb ik altijd interesse gehad in accessoires... Tot op de dag van vandaag!

Ik zou me geen andere job kunnen voorstellen en sta nog iedere dag met plezier in mijn winkeltje!"


Liefs, Debby